• web-mbk1.jpg
  • web-mbk2.jpg
  • web-fororenade3.jpg
  • web-bygg4.jpg
  • web-bygg3.jpg
  • web-fororenade2.jpg
  • web-fororenade1.jpg
  • web-bygg1.jpg
  • web-bygg2.jpg
  • web-mbk3.jpg

Arbeta hos oss

Wescon Miljökonsult söker juniorhandläggare till MKB och tillstånd

Letar du efter en ny utmaning där du får bidra till viktig samhällsutveckling? Vill du samtidigt bli en del av ett engagerat och kompetent team där hållbarhet och utveckling står i fokus? Då kan det vara dig vi söker!

Wescon Miljökonsult söker dig som är nyutexaminerad eller har något eller några års erfarenhet av arbete med miljökonsekvensbeskrivningar och tillståndsärenden.

Om Wescon

Wescon är ett växande företag som har målsättningen att vara Mälardalens vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Vi är idag 16 miljökonsulter med olika typer av erfarenhet och spetskunskaper. Vi arbetar inom förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd. Vi arbetar i uppdrag över hela Mälardalen, men också i övriga Sverige, från Gällivare i norr till Landskrona i söder 

Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid. Du kommer att bli del av en energifylld verksamhet där medarbetarnas kunskaper och engagemang ligger till grund för företagets positiva utveckling.

Hos oss får du arbeta med olika typer av projekt och med flera projekt samtidigt. Vi har alltid kunden och rätt kvalité i fokus. Hållbarhet är ett nyckelord som ingår i de tekniska lösningar vi tar fram, den arbetsmiljö vi erbjuder och den professionalism vi har i våra affärer. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Inom affärsområdet MKB och tillstånd arbetar vi med anmälningsärenden och tillståndsprocesser för vattenverksamhet, miljöfarlig verksamhet och naturvårdssamråd etc. Vi arbetar även med miljöbedömningar av planer och program. Vi har flera kunder där vi fungerar som ett miljöstöd och där uppdragen varierar stort efter kundens behov. Affärsområdet expanderar starkt med nya kunder och uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom miljökonsekvensbeskrivningar och miljörätt, och ska ha ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen. Det är meriterande om du har kunskap om hur myndigheter arbetar och har läst förvaltningsrätt. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet inom området.

I rollen som junior handläggare kommer du främst att arbeta med miljökonsekvensbeskrivningar, anmälningsärenden och naturvårdssamråd, men du ska även ha vilja och intresse för att arbeta inom bolagets övriga affärsområden, exempelvis med förorenade områden. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta tätt tillsammans med våra uppdragsledare och seniora handläggare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera med kollegor, kunder och myndigheter. Det är ett krav att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Du trivs med och har god förmåga att driva dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du uppskattar och ser styrkan i att arbeta i team. Som person är du noggrann och analytisk, samt ansvarstagande och flexibel.

Körkort är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan och kallar till intervjuer löpande. Vi räknar med att tillsätta tjänsten under våren.

Kontaktinformation

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor om tjänsten ställs till Jan Andersson, VD, tfn: 070-652 50 36