Handläggare till affärsområdet Byggmiljö sökes

Affärsområde Byggmiljö söker en handläggare med intresse och erfarenhet av att genomföra undersökningar av byggnadsmaterial inför ombyggnationer och rivning samt föroreningar i byggnader.

Om rollen

Du kommer arbeta som miljökonsult med inriktning på byggnadsundersökningar vilket innebär bland annat fältarbete, miljökontroll och rapportering. Du ges stora möjligheter att planera och genomföra ditt arbete med stöd av en erfaren uppdragsledare. Tjänsten innebär arbete med många olika typer av projekt och arbete med flera projekt samtidigt.

Placeringsort: I första hand Västerås, men även Stockholm kan vara aktuellt.

Om dig

Vi söker dig som har en relevant YH- eller högskoleexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- eller avfallsbranschen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som individ samt utveckling av affärsområdet Byggmiljö.

Som person är du nyfiken,  ansvarsfull och drivs av utmaningar. Du är van att arbeta självständigt såväl som i team med andra. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter. Vi kommunicerar med varandra, med våra kunder samt med myndigheter varför det är av stor vikt, och ett krav, att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Om Wescon

Wescon är det lilla företaget med ambitionen att vara Sveriges vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och att vara transparanta i kommunikationen såväl till våra kunder som till de myndigheter vi har kontakt med.

Våra uppdrag finns primärt i Mälardalen men också i övriga Sverige. Vi har en platt organisation, med korta beslutsvägar där möjligheten att påverka är stor. Beslut fattas gemensamt både på projektnivå och kring bolagets framtid.

På Wescon är vi snart 30 erfarna miljökonsulter inom tre affärsområden; Förorenade områden, Byggmiljö samt MKB och tillstånd. Gemenskap, glädje, engagemang och lyhördhet värdesätts högt. Hos oss blir du erbjuden en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi erbjuder också flexibla arbetstider och möjlighet att självständigt planera och utföra arbetet.

Ansök så snart som möjligt. Vi kallar till intervjuer löpande.

Du skickar din ansökan till oss på e-post: info@wescon.se. Frågor om tjänsten ställs till Martin Schill, affärsområdeschef Byggmiljö, tfn: 070-249 49 97.