Kontor i Stockholm

I höstas öppnade Wescon kontor i Stockholm. På ett kontorshotell som ligger vid globen, Arenavägen 33. I dagsläget bemannas kontoret av Emma Platesjö men vi söker just nu fler medarbetare med möjlig placering i Stockholm.

Emma valde för ett år sedan att flytta tillbaka till sin hemstad Nynäshamn efter 13 år i Västerås. -Jag har saknat närheten till havet och naturen och har nu möjlighet att få mer hjälp av min familj vilket är bra med tre små barn hemma, säger Emma. Hon förklarar att hon verkligen uppskattar att Wescon ger henne möjligheten att jobba kvar på företaget trots flytt till en annan stad. Annars kanske inte flytten hade blivit av eftersom hon trivs så bra på företaget, med kollegorna och arbetsuppgifterna.

Flera olika bitar föll på plats samtidigt som gjorde det möjligt för Wescon att öppna kontor i Stockholm. Emmas flytt till Nynäshamn i kombination med Wescons uppdrag som underkonsult till Environmental Resource Management (ERM) som finns på samma kontorshotell och att en stor del av våra uppdrag är i Stockholm.

Nu ser vi fram emot fler uppdrag och utveckling av Stockholmskontoret.