Lila stänk i Gamla Brandstationen

Erica Tallberg och Ida Bois firar inflyttning på Wescons nyöppnade kontor i Falun

Wescon har nytt kontor i Falun och du hittar oss på Sturegatan där Erica och Ida tar emot. Wescon ger ett lila stänk till det brandkårsröda kontorshotellet Gamla Brandstationen.

Vi är väldigt glada att Falun numera på riktigt är en del av vår hemmaplan genom vår nya filial. Erica har arbetat i Dalarna några år och nu stärker vi upp ytterligare med vår nya kollega Ida och flyttar in på kontorshotell i centrala Falun. Som alltid arbetar vi i team och liksom på våra andra kontor, i Västerås och i Stockholm, får du tillgång till hela bolagets bredd gällande kompetens och resurser.

Vi är oerhört stolta och längtar efter att kunna samla all personal i Falun för att inviga vårt nya kontor.

Fler Nyheter

Vi ses på Renare marks vårmöte

Självklart är Wescon på plats på Renare marks vårmöte i Linköping den 22-23 mars. Förberedelserna är i full gång för monter och föreläsning. I montern kommer

Lär känna Erika Modig

• Vad jobbar du med just nu?En åtgärdsförberedande undersökning vid en gammal kemtvätt, där fri fas klorerade lösningsmedel påträffats i jord vid tidigare undersökningar.• Hur länge

Bli en del i vårt team!

Vi söker en handläggare till affärsområde Byggmiljö. Har du intresse och erfarenhet av att genomföra undersökningar av föroreningar och material i byggnader inför ombyggnation eller rivning?

In situ åtgärd av CVOC

En gammal industrifastighet är under omvandling till bostadsändamål. Wescon utför miljötekniska markundersökningar, utredningar och åtgärder inom området i etapper. Den första saneringsåtgärden utfördes under förra sommaren.