Vi söker dig som vill arbeta med MKB och tillstånd

Handläggare/Uppdragsledare MKB och tillstånd

Wescon Miljökonsult är ett ungt företag, som har målsättningen att vara Västerås och Mälardalens vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Hållbarhet är ett nyckelord i vår verksamhet och ska ingå i de tekniska lösningar vi tar fram, den arbetsmiljö vi erbjuder våra anställda och den professionalism vi håller i våra affärer. Vi arbetar i uppdrag i hela Mälardalen, men också i övriga Sverige från Gällivare i norr till Landskrona i söder.

Vi är idag 13 erfarna miljökonsulter som arbetar inom huvudsakligen tre tjänsteområden; förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd. Vårt största affärsområde är förorenade områden, men vi har för avsikt att växa inom de övriga och behöver därför fler kompetenta och trevliga medarbetare.

Vi är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar, så möjligheten att påverka din och företagets framtid är stor. Vi vet att medarbetarnas kunskaper och engagemang ligger till grund för företagets hållbarhet och positiva utveckling. En viktig egenskap hos den vi söker är viljan att skaffa sig kunskaper och att engagera sig i uppdrag och att känna arbetsglädje. Eftersom personlig och yrkesmässig utveckling, utmaningar på rätt nivå och social trivsel är grundläggande för arbetsglädjen, vill vi tillfredsställa de behoven hos våra medarbetare.

Våra kunder finns främst inom samhällsbyggnad, bygg- och anläggning, fastighet och fastighetsförvaltning samt verkstad och industri. De består av allt från små till stora verksamheter, med en sund blandning av privata och offentliga. Exempel på de större kunder vi jobbar åt är Volvo CE, Västerås Stad, PEAB, Northvolt, Sveriges Geologiska Undersökning, Circle K, OKQ8, Trafikverket och många fler.

Vi värdesätter gemenskap, glädje, engagemang samt lyhördhet.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som handläggare och/eller uppdragsledare hos oss inom affärsområdet MKB och tillstånd. Vi arbetar med anmälningsärenden och tillståndsprocesser för vattenverksamhet, miljöfarlig verksamhet samt projekt men även med miljöbedömningar av planer och program. Vi har flera kunder där vi fungerar som ett miljöstöd och där uppdragen varierar stort efter kundens behov.

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande utbildning. Du ska ha utbildning inom och erfarenhet av miljörätt och erfarenhet av arbete inom miljöområdet med inriktning MKB och tillstånd, gärna från myndighetssidan.

Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas som miljökonsult.

Vi kommunicerar med varandra, med våra kunder och med myndigheter, varför det är av stor vikt och ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi erbjuder också flexibla arbetstider och möjlighet att självständigt planera och utföra arbetet.

Att arbeta hos Wescon Miljökonsult innebär att arbeta med olika typer av projekt och flera projekt samtidigt. Vi håller hög kvalitet och är transparanta i kommunikationen såväl till våra kunder som till de myndigheter vi har kontakt med.

Vi ser fram emot din ansökan! Vi kallar till intervjuer löpande.

Kontaktinformation

Skicka din ansökan till oss på epost: info@wescon.se

Frågor om tjänsten ställs till Jan Andersson, VD, tfn: 070-652 50 36

Fler Nyheter

Lär känna Ellen Lundström

Vad jobbar du med just nu?I skrivande stund har jag lunch. Under dagen jobbar jag med att provta massor kring bostadshus för bl a PCB. Hur

Lär känna Sandra Lundström

Nu har det blivit dags för er att få lära känna vår medarbetare Sandra lite bättre!  Vad jobbar du med just nu?En stor miljöteknisk undersökning där

Potato potato

Vi har tidigare berättat om ”potatisprojektet” som vi arbetat med. Då intresset var stort i våra sociala kanaler kommer här en uppföljning med resultaten. På uppdrag

Lär känna Sten Hultenberg

Nu har det blivit dags för er att få lära känna vår medarbetare Sten lite bättre!  Vad jobbar du med just nu? Just nu jobbar jag