• web-fororenade1.jpg
  • web-bygg3.jpg
  • web-fororenade2.jpg
  • web-mbk3.jpg
  • web-mbk1.jpg
  • web-mbk2.jpg
  • web-bygg2.jpg
  • web-fororenade3.jpg
  • web-bygg1.jpg
  • web-bygg4.jpg

Seniorkonsult med inriktning fördjupade riskbedömningar förorenade områden

 

Wescon Miljökonsult söker en seniorkonsult till affärsområde förorenade områden med inriktning mot fördjupade riskbedömningar. Placering Västerås, Falun eller Stockholm.

Letar du efter en ny utmaning där di får bidra till viktigt samhällsutveckling? Vill du samtidigt bli en del av ett engagerat och kompetent team där hållbarhet och utveckling står i fokus? Då kan det vara dig vi söker!

Wescon söker dig med erfarenhet av att arbete med fördjupade riskbedömningar inom förorenade områden. Vi förväntar oss att den vi anställer är beredd att genomföra kvalificerade riskbedömningar och våga ifrågasätta metoder och ta till sig nya rön.

Du är eller har erfarenhet av att både agera som uppdragsledare och senior konsult inom förorenade områden.

Om Wescon
Wescon är ett växande företag som har målsättningen att vara Mälardalens vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Vi är idag cirka 20 miljökonsulter med olika typer av erfarenhet och spetskunskaper. Vi har förutom huvudkontoret i Västerås även etablerat kontor i Falun och Stockholm.

Vi arbetar inom förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd. Vi arbetar i uppdrag över hela Mälardalen, men också i övriga Sverige från Gällivare i norr till Landskrona i söder.

Vi har en organisation som ska möjliggöra korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att påverkan både din egen och företagets framtid. Du kommer att bli del av en energifylld verksamhet där medarbetarnas kunskaper och engagemang ligger till grund för företagets positiva utveckling.

Hos oss får du arbeta med olika typer av projekt och med flera projekt samtidigt. Vi har alltid kunden och rätt kvalitet i fokus. hållbarhet är ett nyckelord som ingår i de tekniska lösningarna vi tar fram, den arbetsmiljö vi erbjuder och den proffessionalism vi har i våra affärer. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Inom affärsområdet förorenade områden arbetar vi med hela kedjan; allt från historisk kartläggning till genomförd åtgärd. Vi har experter och utvecklar experter inom undersökningar, riskbedömning och riskvärderingar och projektering av åtgärder. Affärsområdet expanderar starkt med nya kunder och uppdrag.

Vi söker
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande med särskilt intresse och särskilda kunskaper inom riskbedömningar. Du ska också ha kunskap om miljörätt samt ha ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen. Det är meriterande om du har kunskap om hur myndigheter arbetar. Du ska ha flera års erfarenhet inom området.

I rollen som senior konsult kommer du främst att arbete med riskbedömningar inom förorenade områden med du ska vara bekväm med att även arbeta inom bolagets övriga affärsområden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera med kollegor, kunder och myndigheter. Det är ett krav att du uttrycker dig i väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du trivs med och har god förmåga att driva dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du uppskattar och ser styrkan i att arbeta i tema. Som person är du noggrann och analytisk samt ansvarstagande och flexibel.

Körkort B är ett krav.

Ansök så snart som möjligt, då vi kallar löpande till intervjuer.

Placeringsort: Västerås, Falun eller Stockholm

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Skicka din ansökan till oss på epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Frågor om tjänsten ställs till Jakob Engström, affärsområdeschef Förorenade områden, telefon 070-693 06 50.