Från papper till framtid: Digitala fältanteckningar för effektivitet och hållbarhet!

Fältanteckningar är otroligt viktiga och utgör en stor grund i många av våra projekt. Anteckningar har skett på papper så länge våra medarbetare kan minnas. Papper i all ära, men vad skulle du säga om du slapp försöka anteckna på ett blött papper en regnig fältdag, aldrig mer riskera att tappa bort det där otroligt viktiga pappret eller lägga en minut till på att renskriva anteckningarna på datorn?

Wescon har under en tid arbetat fram en lösning för att slippa allt det där och kan därför stolt presentera FÄLTIS! Fältis är en app för digitala fältanteckningar.

Digitala anteckningar representerar utan tvekan framtidens sätt att dokumentera och organisera informationen vi inhämtar i fält. Teknologin har tagit världen med storm och utvecklingen sker i rekordfart, så Wescon har hoppat på tåget och sett möjligheten att genom teknologin omforma våra arbetssätt, där digitala anteckningar har blivit en central del av denna utveckling.

Appikonen för Fältis

Fältis möjliggör för våra medarbetare att dokumentera observationer i fält genom både text och bild i samma verktyg. Denna samlade information bidrar till tydligare anteckningar som dessutom effektiviserar arbetet då minimalt efterarbete krävs i jämförelse med handskrivna fältanteckningar.

”Att knappa in det på en Ipad tar några extra minuter i fält, men sparar så mycket tid i efterarbetet”, berättar Sten Hultenberg som använder sig av Fältis.

Målet är även att få till molnbaserad säkerhetskopiering av anteckningarna, för att eliminera risken att förlora viktiga anteckningar samt ge större trygghet och säkerhet i uppdragen.

Utvecklingen av Fältis fortsätter och vi skräddarsyr appen helt utifrån våra egna behov. Visionen är att digitalisera hela processen från fältanteckningar till rapportering. Fältis passar även väl in i att minska användningen av pappersbaserade resurser och främja hållbara arbetsmetoder. Från papper till FÄLTIS!

Följ oss och vår vardag på LinkedIn!

Fler Nyheter

Lär känna Sten Hultenberg

Nu har det blivit dags för er att få lära känna vår medarbetare Sten lite bättre!  Vad jobbar du med just nu? Just nu jobbar jag

Lär känna Amanda Berglund

Vi kickstartar det nya året med att ni får glädjen att lära känna vår medarbetare Amanda lite bättre! Vad jobbar du med just nu? Jag arbetar som

Tack för ett fantastiskt år!

Previous Next I denna underbara juletid vill vi passa på att blicka tillbaka på året 2023 och allt roligt som hänt. Vi har bland annat blivit